CAME vergroot assortiment van slimme parking systemen

2023 wordt hét jaar van de Came totaaloplossingen. Met het ACS-PS gamma vergroot CAME hun assortiment van slimme parking systemen. Het gaat hier over in- en uitrijzuilen al dan niet gebonden aan een toegangscontrole, met of zonder QR code lezers en printers, betaalintegratie of gepersonaliseerde display. Ideaal voor steden en gemeenten, openbare of private terreinen, ziekenhuissites, etc.

Dit jaar wordt op de vakbeurs de verzinkbare paal G6 in de kijker gezet. Waarom? Deze paal is beschikbaar in de automatische of semi-automatische uitvoering, maar vooral het vervangbare en personaliseerbare omhulsel is ideaal voor toepassingen waar moet ingespeeld worden op wat er leeft. Denk maar aan een tijdelijk event, kerstdecoratie of campagne, deze kunnen weergegeven worden op de palen en zijn zo plots veel meer dan enkel oplossingen die de veiligheid moeten garanderen - alsof dat op zich nog niet genoeg is.

Deze nieuwigheden in combinatie met het bestaande gamma van slagbomen, tourniquets, speedgates en roadblockers, maakt van CAME nog meer dan ooit de partner die het totaalpakket aanbiedt.

Om meer te weten, bezoek CAME in stand 2.16 op Vakbeurs Openbare Ruimte - Brussels Expo.