BT Bloementapijten

De bewustwording van het belang aan biodiversiteit in onze natuurlijke leefomgeving groeit met de dag. Zowel in publieke parken als in privétuinen wint de terug-naar-de-natuur-trend aan belang. Wilde bloemenweides kunnen hierbij een belangrijke bijdrage leveren, mede dankzij hun prachtige en ongecompliceerde uitstraling. Daarenboven is het een ideale oplossing voor grote oppervlaktes door de minimale onderhoudskosten.

Dankzij het unieke concept van de bloementapijten van Wildflower Turf Ltd. is het vanaf nu mogelijk om een instant bloemenweide aan te leggen. Daarbij levert de uitgebreide ervaring en kennis van Wildflower Turf Ltd een garantie voor kwaliteitsvolle producten, waardoor het aanleggen van een prachtige engelse bloemenweide plots in het bereik komt te liggen van elke creatieve tuin-en landschapsarchitect.

De toepassingen van de wilde bloementapijten zijn zeer uiteenlopend. Zowel in tuinen, parken, dakinstallaties als openbare ruimtes creëert deze bloemenweide een natuurlijk biotoop voor vogels, vlinders en bijen. Op deze manier kunnen ze ook een belangrijke bijdrage leveren in landschappelijke en grootstedelijke projecten met het oog op een duurzame en leefbare omgeving. Door hun kleurrijke en natuurlijke uitstraling vormen deze bloementapijten een prachtig alternatief voor de monotome grasvlakken in vele tuinen en parken. Naast deze meer traditionale toepassingen kunnen de bloementapijten ook gebruikt worden in innovatieve en uitdagende projecten zoals dakinstallaties in stedelijke omgevingen, waar ze een oogverblindend contrast vormen met de omliggende archtitectuur.

Numéro de stand

4.24

Secteurs

Verdure