Maris Natuursteen

Maris is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en know-how in bestrating.

Door import vanuit Europa en Azië kunnen wij een groot assortiment in natuursteen aanbieden. Natuursteen is tijdloos en nodigt uit tot combineren. De grote diversiteit in kleuren en bewerkingen biedt de ontwerpers talloze creatieve mogelijkheden. Dankzij ons ruim aanbod, een aanzienlijke stock en de combinatie van verkoop en plaatsing, kan Maris zich profileren als een toonaangevende firma in bestrating.

Maris gaat voor Ethische en Eerlijke Natuursteen
Natuursteen uit een aantal Aziatisch landen hebben een kwalijke reputatie als het over "ethische waarden" gaat. Worden de regels en richtlijnen die door diverse internationale instanties zijn opgelegd wel gerespecteerd?

Om zeker te zijn dat onze klanten (zowel overheden, steden en gemeenten als particulieren) natuursteen kunnen aanschaffen die "ethisch verantwoord" is, hebben wij ervoor gekozen om een licentieovereenkomst te onderschrijven met "Xertifix".

Met deze overeenkomst zijn wij zeker dat de regels en de richtlijnen die opgelegd worden door de "United Nations", door de "International Labour Organisation" en door "OESE (OECD)" zullen gerespecteerd worden.

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."