Winterdienst.be

Specialist in totaaloplossingen voor winterperikelen.

WINTERDIENST.be is specialist in de optimalisatie van gladheidsbestrijding en expert in het klant gericht configureren van machines met als belangrijkste pijlers Veiligheid, efficiëntie en ecologie.

Vanuit de visie om de machine perfect af te stemmen op het gebruik en de weersomstandigheden worden continu nieuwe machines ontwikkeld. Naast onze 3 pijlers is gebruiksvriendelijkheid een extra pijler tijdens bouw van machines. De pekelsproeier is hiervan een mooi voorbeeld. Voor volgende producten kan u bij ons terecht voor aankoop, advies en technische ondersteuning:

• pekelsproeiers
zoutstrooiers
sneeuwploegen
pekel oplossers
opslagmogelijkheden voor droog zout en pekel

Omdat we voor de weggebruiker veiligheid voorop stellen is professionaliteit van de uitvoerders een must. Onze belangrijkste pijlers geven we ook graag door aan de uitvoerders en coördinatoren van de gladheidsbestrijding. Met de opleiding "optimalisatie winterdienst " en "Coordinator en strooiplan" hebben de uitvoerders en coördinatoren de nodige bagage om professioneel te werk te gaan, en prestaties te leveren van een zeer hoog niveau waardoor de veiligheid en tevredenheid van de weggebruiker gegarandeerd kan worden.

Graag delen we onze kennis met u en heten we u van harte welkom

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."