Shayp

1 op de 3 gebouwen heeft jaarlijks te maken met kostbare #waterlekken als gevolg van gebrekkig sanitair, lekkende toiletten of ongeregelde systemen. Deze lekken kunnen tussen 10 en 60% van de #waterrekening van een organisatie uitmaken.

Shayp helpt steden en gemeenten hun waterverbruik met meer dan 20% te verminderen in hun gebouwenvoorraad. Via een gebruiksvriendelijke applicatie hebben onderhoudsteams van gebouwen een real-time overzicht van het waterverbruik en kunnen ze prioriteiten stellen bij interventies.

Vele Belgische gemeenten maken dagelijks gebruik van Shayp en besparen elk jaar enkele honderdduizenden euro's!

Shayp's visie is om de toegang tot waterbesparende technologie te democratiseren en gunstige diensten te creëren voor organisaties en burgers. Shayp wil de standaard van excellentie bepalen voor de toekomst van slimme meters. Het model dat we ontwikkelen plaatst de eindgebruiker centraal in onze waardepropositie en biedt tegelijkertijd veel voordelen voor verzekeringen, waterbedrijven en onderhoudsdiensten.

"Shayp, een technologie die waterlekken voorkomt en dus geld bespaart, is een perfect voorbeeld van een oplossing die een van onze vitale bronnen behoudt en tegelijkertijd economisch rendabel is. Voor ons is het vanzelfsprekend om het Solar Impulse Label toe te kennen en op te nemen in ons portfolio van 1.000 oplossingen. Door samen te werken met de Stad Brussel, die nu partner is, laat Shayp bovendien zien hoe de Solar Impulse Foundation, overheden en innovatieve oplossingen samen kunnen werken aan een duurzamere wereld." Bertrand Piccard.

Standnummer

4.64

Sectoren

Klimaat

Advies & Beheer


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."