Saled Nederland

Saled is uw leverancier in hoogwaardige, professionele openbare LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Vanaf deze zomer levert Saled compleet nieuwe armaturen voor de openbare verlichting. Wij zijn ook gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen van een conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Ruim 120 gemeenten in Nederland werken al met onze retrofit oplossingen.

Onze producten
Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E), PL-T en PL-C heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u 1-op-1 kunt overgaan op een duurzame oplossing. Metingen van OliNo tonen aan dat onze openbare LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Lange levensduur
De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van minstens 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."