STREET-STUFF!

GECERTIFICEERDE DUURZAME FIETSPARKEEROPLOSSINGEN

Recent onafhankelijk onderzoek toont aan dat ruim 50% van de fietsen niet in de daarvoor bedoelde parkeervoorzieningen worden geplaatst. Belangrijkste oorzaken:

  • Fiets past niet (stuur te breed / banden te dik)
  • Fiets beschadigd ('velgenkiller' / frame / bekabeling / accessoires)
  • Onhandig in gebruik
  • Ontbreken van aanbindmogelijkheid.

Het revolutionaire naafsteun principe AXLE® biedt fietsen met wielen van 24 t/m 29 Inch voorzien van zowel dunne als dikke banden tot 65mm een zeer stabiele ondersteuning op de wielas. Einde van het fenomeen 'velgenkiller' en geen enkel contact met de kostbare fiets!

Flexibele aanbind ROSE® biedt de mogelijkheid de fiets veilig aan te binden aan zowel frame als achterwiel.

Al onze producten zien voorzien van keurmerk FIETSPARKEUR 2.5 dat is verkregen na een uitgebreid testproces door een college van deskundigen. Vertegenwoordigers van gebruikers, aanbieders en fabrikanten.

Onze producten zijn allemaal reparabel en volledig duurzaam ontwikkeld. Volledig samengesteld uit een beperkt aantal onderdelen die zeer compact met behulp van licht transport worden afgeleverd op locatie waar vervolgens de assemblage plaatsvindt.
Ter voorkoming van overlast t.g.v. grond en straatwerk worden de producten bij voorkeur (pop-up) op maaiveld geplaatst. Dit bespaart enorm op 'totale installatiekosten', bevordert de flexibiliteit en biedt mogelijkheden tot: verplaatsen, uitbreiden en repareren.

Duurzaam denken en doen!

Standnummer

2.47

Sectoren

Straatmeubilair

Mobiliteit


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."