Brachot

Brachot is een gerenommeerde specialist in natuursteen en samengestelde (blended) materialen die wereldwijd bekledings- en landschapsmaterialen aanbiedt. Met meer dan 120 jaar ervaring op de teller zijn we uitgegroeid tot een topspeler in elke fase van de productieketen. Brachot heeft namelijk het volledige proces in handen: van de ontginning van eigen materialen over het verzagen en het verwerken van natuursteen tot het distribueren van blokken, platen en tegels in natuursteen en samengestelde materialen. Gedreven door een verticale integratiestrategie, is Brachot geëvolueerd van een groothandel in natuursteenplaten naar een internationale speler met eigen groeves, productiesites en distributiecentra verspreid over Europa en Afrika. Het eigen natuursteenassortiment van Brachot wordt aangevuld met blokken, platen en tegels van gerenommeerde internationale groeves en leveranciers, die zorgvuldig geselecteerd zijn door een inhouse team van experten.

Natuursteen wordt onder meer ontgonnen uit de eigen groeves van Brachot Family Members Kilkenny Limestone (Ierse blauwe hardsteen) en de granietgroeves Granitarn in de Franse Tarnstreek. Die inzet op Europese materialen en de eigen Europese groeves zorgt voor minder CO2-uitstoot door transport. Aangevuld met continue innovatie voor een duurzame ontginning, productie en distributie vormt Brachot de ideale partner voor duurzame bestratingsoplossingen.

In België telt Brachot drie vestigingen, elk met hun eigen expertise:

  • Beltrami Brugge is dé specialist in bestrating en de partner voor alle bestratingsmaterialen
  • Beltrami Harelbeke is de locatie voor tegels en bijhorende afwerkingen
  • Brachot Surfaces in Deinze is gespecialiseerd in een ruim aanbod aan kwalitatief plaatmateriaal uit natuursteen.
Breng ons dus zeker een bezoek tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op stand 4.24 of neem voor al uw bestratingsprojecten direct contact met ons op via geert.maes@brachot.com.

Contact

Standnummer

4.24

Website

Sectoren

Straatmeubilair

Bestrating


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."