VVS Signalisatie

VVS-Signalisatie

Onze core business is verkeers- en veiligheidssignalisatie. Het omvat oa Signalisatie, Markeringen, Pictogrammen, Veiligheidsmateriaal, Palen, Aanrijbeveiliging, Verkeersspiegels, Parking inrichting, enz. Met een jarenlange ervaring zijn we dé specialist in België.

Op onze stand ontdekt u onder meer:

PoleCone Flexibele palen, PoleCone verkeerseiland, Evocity snelheidsinformatiebord, Swareflex reflectoren, Jislon Anti-Damp spiegels, …

VVSnv – Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte.

Het gamma omvat onder meer signalisatie, markeringen, straatmeubilair, pictogrammen, veiligheidsmateriaal, IoT-oplossingen en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.

We willen u naast straatmeubilair ook graag adviseren aangaande:

Straatmeubilair:

We zorgen voor de totaalinrichting van de openbare ruimte, inclusief straatmeubilair. We bieden een hoogwaardig assortiment aan van oa. zitbanken, picknicktafels, anti-parkeerpalen, afvalbakken, fietsrekken, fietsbeugels, bushalte accomodatie, overkappingen, boomroosters, plantenbakken enz. Voor het straatmeubilair zijn wij exclusief verdeler van MMCite, Eco-Oh en Sineu Graff. Verder beschikken wij ook over onze eigen productieafdeling waardoor wij instaat zijn om ook de maatwerken en specials te realiseren. Daarnaast bieden we een ruim assortiment flexibele palen, anti-parkeerpalen , anti-damp spiegels, Led markeringen op zonne-energie, fietspadpalen, snelheidsinformatieborden,....

Contact

Bart Soors
E. bart@vvsnv.be
T. 011273583

Standnummer

2.10

Website

Sectoren

Mobiliteit


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."