ABOS

ABOS BV

ABOS is al sinds 1994 een bedrijf dat gespecialiseerd is in inspectie en onderhoud van speeltoestellen. Onze kernactiviteiten zijn inspecties, onderhoud en reparaties van binnen- en buiten speeltoestellen. Daarnaast is ABOS ook uw adres voor beheer, advies en het maken van lange termijnplanningen op het gebied van onderhoud. Onze klanten bestaan voornamelijk uit gemeenten, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, campings, horecabedrijven en speeltuinverenigingen in heel Nederland en België. ABOS werkt onafhankelijk van speeltoestellenleveranciers om belangenverstrengeling bij inspecties te voorkomen.

Doordat gemeenten er steeds vaker voor kiezen de buitenruimte integraal in kaart te brengen, worden de speeltoestellen bij ABOS opgenomen in GBI/Geovisia. Door middel van een licentie kunt u toegang krijgen tot GV-online. Daarmee kunt u zelf uw toestellen beheren, en diverse gegevens verwerken. Uiteraard kunnen wij de inspectiegegevens ook op uw verzoek in diverse andere beheersystemen verwerken. Afhankelijk van de door U gekozen mogelijkheden (zie offerteaanvraag) kunnen diverse extra's tijdens de inspectie worden uitgevoerd en opgenomen in uw project

Op een digitale kaart worden uw toestellen weergegeven, en kunt u in één oogopslag zien op welke locaties u urgenties heeft. Daarnaast worden gebreken duidelijk weergeven en kunt u uw reparaties snel en simpel zelf afmelden. Uiteraard beschikt het systeem over diverse en zeer uitgebreide mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan het maken van een lange termijn onderhoudsplanning, risicoanalyses, e.d.. Indien u interesse heeft demonstreren wij graag en vrijblijvend de diverse mogelijkheden.

Standnummer

3.27

Website

Sectoren

Sport - Spel & Recreatie


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."