VVSnv signalisatie - straatmeubilair

VVSnv Signalisatie en Straatmeubilair

VVSnv biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende one-stop-shop voor het inrichten van de openbare ruimte .

Het gamma omvat onder meer signalisatie, straatmeubilair, veiligheidsmateriaal en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.

Ons gamma omvat ondermeer:

Missie

Wij zijn de grootste totaalinrichter, van de Belgische publieke ruimte, voor signalisatie en straatmeubilair met duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Wij groeien jaarlijks met meer dan 10% door een continue versnelling, verbetering en digitalisering van onze klantenservice.

Elke dag wordt onze werkwijze professioneler en onze werkomgeving aangenamer.

Onze visie

VVSnv zal een snelle en betrouwbare partner zijn voor de inrichter van de publieke ruimte.

Samen met onze klant realiseren we een aangename en veilige leefomgeving door middel van duurzame en kwalitatieve totaaloplossingen.

VVS zal gemakkelijk toegankelijk zijn. We gaan onze klant snel helpen door middel van duidelijke informatie en afspraken, zowel online als via ons professioneel team.

Eigen productie afdeling

VVSnv is distributeur van verschillende topmerken binnen onze sector. Daarbuiten zijn wij ook producent van signalisatie en straatmeubilair.

Als producent houden wij vinger aan de pols met de laatste ontwikkelingen en streven wij naar de hoogste kwaliteit op de markt.

Ook binnen onze sector is digitalisering de toekomst. Wij denken vandaag reeds aan het straatbeeld van morgen.

Eigen plaatsingsdienst

"Wat je zelf doet, doe je beter", een uitspraak waarmee iedereen bekend is. Toch is enige voorzichtigheid geboden. Onze oplossingen hebben vaak specifieke plaatsingsrichtlijnen, bevatten complexe elementen en zijn van grote waarde. Bovendien moeten ze de veiligheid garanderen en een gebrekkige plaatsing is nefast.

Ons plaatsingsteam bestaat uit ervaren arbeiders, die allen over de nodige kwalificaties beschikken en vertrouwd zijn met onze producten. Ze verzorgen het plaatsen, wegnemen, monteren of demonteren van diverse oplossingen. Onze vakmannen kunnen worden ingezet voor zeer uiteenlopende projecten, groot of klein, complex of eenvoudig.

Contact

Bart Soors
E. bart@vvsnv.be
T. +3211719289

Standnummer

2.11

Website

Sectoren

Straatmeubilair

Mobiliteit


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."