VVS Straatmeubilair

We zorgen voor de totaalinrichting van de openbare ruimte. We bieden een hoogwaardig assortiment straatmeubilair aan van o.a. zitbanken, picknicktafels, anti-parkeerpalen, afvalbakken, fietsrekken, fietsbeugels, bushalte accomodatie, overkappingen, boomroosters, plantenbakken enz. Voor het straatmeubilair zijn wij exclusief verdeler van mmcité, Sineu Graff, Erdi en Eco-Oh. Verder beschikken wij ook over onze eigen productieafdeling waardoor wij instaat zijn om ook de maatwerken en specials te realiseren. Daarnaast bieden we een ruim assortiment flexibele palen, anti-parkeerpalen, anti-damp spiegels, Led markeringen op zonne-energie, fietspadpalen, snelheidsinformatieborden etc.

Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte.

Het gamma omvat onder meer signalisatie, markeringen, straatmeubilair, pictogrammen, veiligheidsmateriaal, IoT-oplossingen en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.

We willen u naast straatmeubilair ook graag adviseren aangaande:

Sensobility (IoT oplossingen)

Overkoepelende term voor de innovatieve, digitale oplossingen van VVSnv. De maatschappij evolueert snel, digitalisering neemt toe. Met deze productgroep proberen we in te spelen op de trend IoT (Internet of things). Hierbij worden fysieke producten verbonden met het internet om zo gegevens uit te kunnen wisselen, zaken te inventariseren en het managen ervan te vergemakkelijken. VVSnv trekt hierbij de kar van vernieuwing, in een toch wel traditionele sector.

Signalisatie

Onze core business is verkeers- en veiligheidssignalisatie. Het omvat oa Signalisatie, Markeringen, Pictogrammen, Veiligheidsmateriaal, Palen, Aanrijbeveiliging, Verkeersspiegels, Parking inrichting, enz. Met een jarenlange ervaring zijn we dé specialist in België.

Standnummer

2.11

Website

Sectoren

Straatmeubilair


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."