Binstar

BINSTAR | Het stijlvol beheren van afval

Vernieuw het straatbeeld en de openbare ruimte met de BINSTAR, de afvalbak van Claerbout.

Claerbout stelt trots de BINSTAR voor, een zorgvuldig uitgedachte oplossing voor slim afvalbeheer mét oog voor design. De perfecte afvalbak voor elk openbaar domein, want de BINSTAR weerstaat alle weersomstandigheden. Door de talrijke opties kunnen wij bovendien een afvalbak op maat creëren en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

BINSTAR = stijlvol, duurzaam en volledig in roestvrij staal

Ontwerper Stefan Schöning dacht zorgvuldig het ontwerp van de BINSTAR uit, waarbij hij rekening hield met de opmerkingen van de werkmannen in de straat die er elke dag opnieuw mee aan de slag moeten.

We kozen voor een zeer duurzame oplossing door de BINSTARvolledig te vervaardigen uit een roestvrij stalen frame en de afwerkingspanelen uit RVS Bovendien is elk onderdeel van de BINSTAR apart vervangbaar wat de duurzaamheid ten goede komt.

Dankzij het innovatieve design en het gebruik van duurzame materialen is onze BINSTAR zo goed als onverwoestbaar!

BINSTAR = volledig op maat van de klant

Door de talrijke opties die de BINSTAR biedt, kan er een afvalbak op maat gecreëerd worden, volledig naar de wens van de klant, zonder daarbij inbreuk te plegen aan het design.

De buitenkant kunnen we volledig personaliseren (bv. met een logo) en kan voorzien worden in elke RAL-kleur en/of in structuurlak

De zijkanten van de afvalbak kunnen we voorzien van noppen om aanplak van affiches te voorkomen en/of vaneigen boodschappen, afbeeldingen, …. Hiervoor maken we gebruik van wrapping-technologie.

Standnummer

2.35

Website

Sectoren

Straatmeubilair


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."