TripService

TripService is een joint-venture tussen 2Ways en BeSite. Het is de combinatie van ruim 20 jaar ervaring in realisatie van internet oplossingen en verkeerskundige kennis & ervaring met (open) data en Waze. Hierdoor zijn wij in staat om complexe databronnen samen te voegen tot eenvoudig te gebruiken dashboards in diverse toepassingen. Inzicht, analyse en sturing zijn kernwoorden voor de oplossingen die wij realiseren voor onze opdrachtgevers. Producten zijn onder meer een Event Traffic Dashboard, de Mobility Portal en het ondersteunen bij afsluitingen en omleidingen in Waze en Google Maps.

Door onze samenwerking met Waze, Google Maps en TomTom kunnen wij weggebruikers direct informeren en brengen wij wegbeheerders en -gebruikers in contact.

Wij delen niet alleen informatie, maar ontvangen ook veel terug. Hierdoor weten wij precies wat er gebeurt op de weg en kunnen we daar, indien gewenst, met onze tools verkeersstromen sturen. Overheden leveren informatie die bij hen beschikbaar is, Waze deelt openbare incidenten- en filedata, Google levert doorstromingsinformatie en TomTom biedt slimme route-informatie. Met deze informatie hebben wegbeheerders en -gebruikers via onze tools meer inzicht en kunnen ze sneller reageren.

Contact

Wouter Giesen
E. wouter@tripservice.nl
T. 0543490088
  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."