Griffioen Wassenaar

Het GreentoColour®-vasteplantenconcept van Griffioen Wassenaar richt zich op het realiseren van kleurige, onkruidarme vasteplantenvakken in het openbaar groen. Ook in combinatie met bomen en heesters.

GreentoColour® biedt een maatwerk oplossing met als resultaat binnen één groeiseizoen een duurzame beplanting met een attractieve uitstraling en lage beheerskosten. Snelle dichtgroei van vasteplanten zorgt voor minder onkruidgroei ten opzichte van heesterbeplanting.

Alleen het GreentoColour®-vasteplantenconcept van Griffioen biedt ruim 15 jaar en 5000+ projecten ervaring. Het concept is opgebouwd uit een aantal bouwstenen zijnde:

  • een uniek beplantingsplan van eigen ontwerpers met de juiste plant op de juiste plaats,
  • grondverbetering met speciaal ontwikkelde GreentoColour®-substraten,
  • gebruik van extra zware kwaliteit P11 (1,4 liter) vasteplanten uit eigen duurzame kwekerij (PlanetProof gecertificeerd),
  • onderhoud met een jaarlijks maai- en bemestingsplan.

Het is toepasbaar voor alle locaties, ook voor wadi's en voor dakbegroeiing en daktuinen met een speciaal ontwikkeld substraat en specifiek hiervoor geschikt sortiment vasteplanten.

Daarbij biedt het GreentoColour®-vasteplantenconcept van Griffioen een prima toepassing voor stedelijke gebieden.

Stedelijke gebieden zijn in de zomer vaak hitte eilanden en bij grote regenval is er de uitdaging om het water netjes afgevoerd te krijgen. De verandering van het klimaat gaat met grotere extremen gepaard en zorgt ervoor dat dit in toenemende mate een uitdaging wordt. Dit ervaren we de laatste jaren steeds vaker.

De drukte boven de grond (verstening in de vorm van huizen, straten, etc.) én de drukte onder de grond (in de vorm van leidingen, kabels, verdichting, etc.) kunnen obstakels zijn om hittestress te voorkomen en betere waterinfiltratie/afvoer voor elkaar te krijgen.

Onder het motto 'geef ons 40 centimeter en we vergroenen uw stad' laten we u op de beurs zien dat, ondanks die uitdagingen, ons vasteplantenconcept een significante bijdrage kan leveren tegen hittestress en wateroverlast.

Kies met GreentoColour® voor gegarandeerd resultaat met specifieke aandacht voor bloeitijd, bloeiwijze, diversiteit in vorm en kleur, biodiversiteit en de leefomgeving. Met dichtgroei van vasteplanten binnen één jaar in de openbare ruimte. Geleverd door Griffioen Wassenaar BV en haar partners.

Bezoek ons op standnummer 3.48. We praten u graag bij!

www.GreentoColour.com/projecten

Standnummer

4.53

Sectoren

Groen

Landschapsarchitectuur & Ontwerp


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."