VDkunstgrassen

VD-kunstgrassen verwezenlijkt al meer dan 10 jaar duurzame kunstgrastoepassingen voor sport & spel en de openbare ruimte. We doen dit in samenwerking met tuinbedrijven, (tuin)architecten, (tuin)aannemers, openbare instellingen en projectontwikkelaars.

Met onze kunstgrastoepassingen realiseren we groene leef- en speelomgevingen waarin plezier en ontspanning centraal staan. Kunstgras is een heel dankbaar alternatief op plaatsen waar natuurlijk gras moeilijk te onderhouden is, het in stand houden van de esthetische waarde te veel uitdaging meebrengt of waar het lastig is om een duurzame groene omgeving te creëren.

Hoe lang je van een kunstgrasrealisatie kunt genieten, hangt samen met de mate waarin je over de technische aspecten hebt nagedacht. Dat is waar we bij VDkunstgrassen van toegevoegde waarde zijn. Wij zijn sterk in kwalitatieve kunstgrasinstallaties met een hoge afwerkingsgraad. Wij denken graag mee met de klant en zoeken naar de beste oplossing met duurzaamheid als een van de belangrijkste criteria in het achterhoofd. Daarbij werken we uitsluitend met de kunstgrassen van Royal Grass; zonder twijfel de meest innovatieve kunstgrasproducent op de markt.

Contact

Dimitri Vanclooster
E. dimitri@vd-kunstgrassen.be
T. +32497031972
  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."