STROLLO

Strollo, kies voor al het gemak met een deelbare kinderwagen

Sleuren met een kinderwagen naar alle hoeken van België? Kies voor al het gemak. Reserveer jouw Strollo kinderwagen eenvoudig online en haal 'm op bij jouw gekozen Strollo-punt. Zo mijd je het gedoe met te krappe kofferruimtes, bagagerestricties of overvol openbaar vervoer.

Via een uitgebreid netwerk van ophaal- en afzetplaatsen op bus-, tram- of treinstations, toerisme centra of andere strategische plaatsen in en rond de stad, kan iedereen snel en gemakkelijk een Strollo huren.

Comfortabel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Dankzij het innovatieve ontwerp blinkt Strollo uit in comfort en gebruiksgemak. Met zijn stevige, stabiele wielbasis met volschuim banden die ervoor zorgen dat je nooit lek rijdt, betrouwbare remmen en lichte chassis rolt de Strollo over elke ondergrond.

De eenvoudig te reinigen en hygiënische zitting heeft een verstelbare rugleuning die mooi in de schaduw van de afneembare zonneklep valt. Hij is eenvoudig op te vouwen en wordt geleverd met een ingebouwd meerijdplankje zodat ook grotere kinderen kunnen meeliften.

Heb je veel bagage bij? Hang het op aan het haakje aan de zijkant van de kinderwagen of leg het onder in de draagmand. Zo heb je wat meer handen vrij.

Gemaakt voor generaties

Strollo-gebruikers hebben oog voor elkaar, voor toekomstige generaties en voor onze planeet. De Strollo is duurzaam en circulair ontworpen, met lage productiekosten en een lange levensduur. Hij is gemaakt van stevige, 100% herbruikbare materialen en is gemakkelijk te repareren dankzij de verwisselbare onderdelen. Kortom, de Strollo kan eindeloos opnieuw worden gebruikt.

Optimale personalisatie van jouw Strollo

De Strollo in een specifieke kleur of met een print op de kap? Het kan allemaal! Wil je nog verder gaan in het personaliseren en jouw persoonlijke advertenties zien voorbij rollen? Er is ook de optie om reclame panelen aan de zijkant van de kinderwagen toe te voegen. Zo haal je als stad, gemeenten of park alles uit de aangeboden service van verhuurbare kinderwagens.

Maak het bezoekers makkelijk met een Strollo die op ze wacht aan hun bestemming.

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."