Namgrass Kunstgras

Een schaduwrijke tuin, dakterras, kleine stadstuin of grasstrook langsheen het zwembad. Het zijn maar enkele voorbeelden van plaatsen waar natuurgras geen tot weinig kans heeft om te groeien. De oplossing? De nieuwe generatie kunstgras!

Op zoek naar dé ideale bodembedekking, het hele jaar door? Zeg vaarwel tegen eindeloos maaien, bewateren, onkruid verdelgen, bemesten,... Bespaar op onderhoudskosten en kies voor een lange termijn oplossing met kunstgras van Namgrass. Ons assortiment is volledig slijtvast en bestand tegen intensief gebruik van bijvoorbeeld spelende kinderen. Kortom de perfecte (groen)bedekking voor speeltuinen, sportveldjes,...

Als één van Europa's toonaangevende kunstgrasbedrijven, is Namgrass een snel groeiend en verticaal geïntegreerd bedrijf dat hoogwaardige kunstgrasproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt voor residentiële toepassingen. Dankzij een unieke structuur beschikt Namgrass over de capaciteit om constant te innoveren, en dit op elk niveau van de cyclus. Het totale kwaliteits- , productie- en distributieproces valt in eigen handen.

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."