GREEN ROAD

GREEN ROAD nv is een toonaangevend bedrijf inzake aanleg, renovatie en onderhoud van onverharde en half verharde wegen, paden en pleinen.

Van bij de start werd een vernieuwende werkmethode in de markt gezet die zorgt voor een minimale aanvoer van nieuwe bouwstoffen en geen afvoer van materialen die reeds op de locatie aanwezig zijn. Dit wil zeggen het hergebruik van de aanwezige materialen als grondstof voor de aanleg van een nieuwe weg.
Onze klanten noemen dit het GREEN ROAD Procédé.
Deze recyclagetechniek in situ zorgt voor een forse besparing op transportbewegingen en op de aankoop van nieuwe grondstoffen.
Dit scheelt een pak CO² elk jaar. Bovendien heeft deze economisch en ecologisch verantwoorde methode in belangrijke mate bijgedragen tot de (her)ontdekking en de herwaardering van het netwerk van trage wegen in België.

Green Road nv blijft innoveren en inspelen op de actuele vragen.
Zo kwam greenROAD, dé drainerende half verharding tot leven, een afwerking die slechts gering onderhoud vereist en een uitstekend gebruikerscomfort geeft in alle weersomstandigheden.
greenROAD bestaat uit 100% harde natuursteengranulaten en een primair plantaardig bindmiddel. Deze samenstelling vormt een sterke doch licht flexibele afwerkingslaag. In tegenstelling tot andere gebonden halfverhardingen met starre bindingen (op basis van puzzolanen, synthetische polymeren, en dergelijke), zullen deze in greenROAD dus niet breken.
Het bindmiddel neemt water op en geeft de overtollige hoeveelheid geleidelijk af aan onderliggende lagen. Zo bekomt men een zeer natuurlijke afwatering, vermijdt men schade aan het oppervlak door stagnerend water én wordt de directe omgeving minder belast door spoelend hemelwater.
Net door die opname van water (regen) zal het bindmiddel in greenROAD bovendien telkens opnieuw geactiveerd worden.
Bovengenoemde unieke eigenschappen geven greenROAD uitstekende zelfherstellende eigenschappen, waterdoorlaatbaarheid én grote resistentie aan ongewenste groei van onkruid,
dus minimaal onderhoud en optimaal gebruikscomfort.


Green Road nv is een alerte firma die vandaag en morgen de standaard zal zetten in innovatieve werkmethodes voor trage wegen en paden.
Wij zijn 100 % gefocust op kwaliteit, dienstverlening en klantentevredenheid.

Contact

Standnummer

3.22

Sectoren

Groen

Klimaat

Bestrating


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."