Gluestone BVBA

Gluestone is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanbrengen van imitatie kasseistenen, klinkers en tegels.

Gluestone is een geprefabriceerde imitatie kasseisteen, klinker of tegel, met een dikte van 7mm, die gekleefd wordt op het asfalt of beton. En gebruikt wordt in rijbaanscheidingen, verkeerseilanden, verhoogde rijbaan verdeling op rotondes, oversteek voorzieningen en in bijvoorbeeld rammelstroken. Het voordeel van dit product is dat het gebruikt kan worden op de verharding in bestaande situaties en in nieuw wegen waarbij er geen rekening meer gehouden behoefd te worden met weggedeeltes waarin een bestrating, beton of ander verhardingsmateriaa verwerkt moet worden. Dus geen problemen meer met naden, ongelijke zettingen en onkruid.

Gluestone, levert ook de Refstone, imitatie kasseisteen met een oplopende dikte heeft van 10mm naar 25mm welke voornamelijk gebruikt wordt in rammel stroken of verhoogde rijbaan scheiding.

Spraystone in een dikte van 2mm tot 4mm, welke in een vastpatroon op de verharding wordt aangebracht en ingestrooid met een granulaat naar keuze. Gluefilm met een dikte van 2 tot 3mm in gestrooid met een granulaat voor overteek plaatsen van bijvoorbeeld fietsers of voetgangers. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Onze producten zijn slijtvast, stroef en worden in Europa al meer dan 15 jaar verwerkt. Onder zware verkeersbelasting en wringend verkeer blijven onze producten onvervormbaar op hun plaats. Om onder andere deze reden wordt Gluestone veel verwerkt op rotondes met veel wringend verkeer. Tevens worden onze Gluestone steeds vaker op kunstwerken aangebracht om reden van gewichtsbesparing of omdat men het bestratingspatroon op het kunstwerk wil doorzetten. Ook vind de Gluestone steeds meer zijn toepassing in trambanen.

Contact

Standnummer

3.10

Sectoren

Bestrating


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."