AQUALEX

AQUALEX ontwikkelt drinkwatersystemen en multifunctionele designkranen voor gekoeld, bruisend en heet water. De drinkwatersystemen die innovatie en design verenigen, brengen smaakvol gefilterd drinkwater binnen in elk interieur. AQUALEX is de partner bij uitstek voor architecten en levert zowel aan bedrijven en particulieren als horeca, onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen.

Waarom nog flessen kopen als het drinkwater uit je kraan stroomt? Vanuit dat idee richtte CEO Alexander Vanlerberghe in 2010 AQUALEX op. Hij stelde vast: iedereen wil best kraantjeswater drinken. Alleen, het heeft soms een nasmaak. En ruikt niet altijd fijn. Daarom houden velen aan flessenwater vast.

Maar stel nu, vroeg Alexander zich af, dat je de vreemde smaken, geurtjes en stoffen eruit filtert? Zodat het even lekker smaakt als bronwater. En dat je van de kraan een eyecatcher maakt – een echt designobject? Dan laat je flessenwater toch definitief links liggen. Want je bewijst je jezelf en de natuur een grote gunst.

Contact

Charlotte Merlin
E. charlotte.merlin@aqualex.eu
T. +32479478822

Standnummer

6.10

Website

Sectoren

Straatmeubilair


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."