Binstar: de oneindig recyclebare afvalbak

Claerbout gaat een complete lijn afvalbakken lanceren met een uniek design. De afvalbakken zijn oneindig recyclebaar omdat ze gemaakt worden van 100% inox.

Claerbout heeft zich gebaseerd op de noden van de openbare diensten en ze hebben geluisterd naar zowel de leidinggevende mensen (zoals burgemeesters en schepenen) als naar het uitvoerend personeel om een zo ergonomisch mogelijke afvalbak uit te brengen.

Voor de afvalbak is samengewerkt met de ontwerper Stefan Schöning Studio de Binstar ontwikkeld. De Binstar was een feit. Claerbout heeft hem de afgelopen jaren fijn uitgewerkt door het maken van verschillende prototypes. Op de beurs gaan ze dus uitpakken met een afvalbak van 50, 70 , 120 en 240 L volledig uit Inox en gelakt in structuur lak.

Er zijn allerhande add-ons om de afvalbak aan te passen aan de specifieke noden van de gemeente of stad. Dat gaat van verkleining in 2 formaten, een asbak, een pizzadoos add-on, volledige afsluiting mogelijk tijdens festiviteiten, volledig personaliseerbaar met eigen logo uitgelaserd.

Grote troef is dat de Binstar oneindig kan gerecycleerd worden en elk onderdeel kan apart vervangen worden, waardoor de gemeente of stad niet telkens een volledig nieuwe afvalbak moet plaatsen na een schadegeval.

De Binstar is verkrijgbaar in een pallet standaard kleuren en verschillende ophangmogelijkheden met beugel of muurbevestiging. De grote afvalbak van 240 L kan ook voorzien worden van een wrapping aan de zijkant met boodschappen naar keuze (bedrukkingen digitaal aan te leveren).

De afvalbak is ook volledig MADE IN BELGIUM!


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."