Beurs op vertrouwde datum en vanaf nu ook voor aannemers

De 2022-editie van Vakbeurs Openbare Ruimte vond vanwege corona eenmalig plaats in mei. Beursorganisator ExpoProof is verheugd te kunnen melden dat de 18e editie van dit toonaangevende evenement voor inrichting en beheer van openbare ruimte plaats zal vinden op 16 februari 2023, in Paleis 3 van Brussels Expo. Tevens breidt de beurs de huidige bezoekersdoelgroep van voornamelijk gemeenten, administraties, burgemeesters, schepenen en studiebureaus uit met aannemers.

"In een omgeving waarin openbare ruimte steeds nauwer verbonden raakt met infra is het een logische stap. Mede door de samenwerking met Bouwkroniek kunnen wij deze voor de beurs nieuwe bezoekersdoelgroep goed bereiken. Het is een zinvolle uitbreiding voor een belangrijk vakgebied dat ons allemaal aangaat, onze gedeelde leefomgeving", aldus Jean Paul Boon van ExpoProof.

De afgelopen editie werd vooral gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de bezoekers. Exposanten gaven aan dat er opvallend veel gerichte interesse was. Met de uitbreiding van de bezoekersdoelgroep gaat ook de kwantiteit toenemen. Voor de hospitality gaat de beursorganisator een volledige catering verzorgen voor alle bezoekers, waar tot op heden alleen de koffie, thee en fris gratis waren.


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."