Flexibele verkeerszuilen: de nieuwer Pole Cone Sign BB22

Ze zijn u wellicht niet onbekend? (Gesneuvelde) verkeerszuilen op de middenberm of op vluchtheuvels. Ze geven de verplichte rijrichting aan, maar worden regelmatig aangereden, waarbij de kosten hoog kunnen oplopen. De zuil vervangen neemt een hap uit het budget, maar men dient bovendien de schade aan het wegdek te herstellen.

Kies daarom voor een duurzame oplossing en bekijk zeker eens het assortiment flexibele en verende verkeerszuilen van VVSnv.

Nieuw in het assortiment: Pole Cone Sign BB22

Kom deze flexibele Pole Cone paal zelf ontdekken op stand 2.11. De paal is voorzien van een gele reflecterende folie en een verkeersbord (400mm) conform het SB250. De paal wordt gemonteerd d.m.v. boutbevestiging en heeft een bijgeleverde stalen ring, voorzien van 6 gaten om uitscheuring tegen te gaan.

De paal is vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan waardoor deze na aanrijden of overrijden terug in zijn oorspronkelijke staat komt. Op aanvraag is de zuil verkrijgbaar met kunststof bord of zonder verkeersbord. Leverbaar in de hoogtes 1100 of 1300mm

Deze gemeenten zijn alvast overtuigd: Hoogstraten, Ranst, Brakel en Willebroek.


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."