De ultieme gebiedsbeveiliger

Lock Block

LockBlock barrièresystemen zijn beweegbare inrijbeveiligingen van hoge kwaliteit. De systemen maken duurzame wegafsluitingen mogelijk op locaties waar veiligheid een hoge prioriteit heeft. Een LockBlock bestaat uit blokken van gewapend beton die zijn voorzien van uitschuifbare stalen balken. Elk LockBlock is voorzien van een gehard stalen slot. De 7,5 ton wegende constructie is getest en heeft zichzelf bewezen tijdens botsproeven. LockBlocks worden onder certificaat geleverd en voldoen aan de eisen naar de internationaal geldende normen PAS68 en IWA14-1.

Met LockBlock inrijbeveiligingen zijn toegangswegen in stedelijke en landelijke gebieden met een risicodreiging tijdelijk af te sluiten. Snelle doorgang van hulpdiensten bij calamiteiten blijft hierbij te allen tijde gewaarborgd. De systemen zijn volledig mechanisch en handbediend waardoor het risico op ongewenst openen op afstand wordt geëlimineerd.

LockBlock beveiligingssystemen blinken uit door eenvoud en bedieningsgemak en zijn onkraakbaar en onderhoudsvriendelijk. LockBlocks zijn verkrijgbaar met een overspanningen tot 12m. Voor gemeentelijke instellingen en organisatoren van evenementen is huur een interessante en betaalbare optie. De blokken kunnen worden gecamoufleerd zodat zij perfect opgaan in de omgeving. Blokken kunnen met beplanting worden uitgerust of worden getransformeerd in straatmeubilair. Ook kan worden gekozen voor uitbreiding met informatieborden, lichtkranten, verlichting of camerasystemen.


  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."

  • "De enige beurs in België in dit vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij aangenaam verrast."